+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

İklimlendirme Nedir ?

Kapalı ortamlarda nem ve sıcaklık değişkenlerini insanların ortam konfor seviyesine uygun olarak ayarlanmasına veya üretimi yapılacak olan tohum vb. gibi yerlerde istenilen ortam konfor şartını sağlamaya iklimlendirme denir. İklimlendirme neredeyse hayatımızın her yerinde ihtiyaç duyabileceğimiz bir terimdir. Hastaneler, okullar, oteller, evler, fabrikalar vs. gibi daha birçoğunu sayabiliriz.

VRV KLİMA SİSTEMLERİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Vrv klima seçimi , konfor ve yatırım maliyetleri açısından büyük önem arz etmektedir. Özellikle doğru cihaz ve kapasite seçimi işletme maliyetlerinde tasarruf sağlar.

İKLİMLENDİRME NEDİR ?

"İklimlendirme sistemleri" ortamda var olan kullanılmış havayı uzaklaştırır. Bunun yerine ortama "Taze hava" verir. Atmosferden aldığı taze havayı ortama sunmadan önce ısıtır ya da soğutur. Isıtma ya da soğutma proseslerinin değiştirdiği nem oranını dengede tutar. Bütün bu esasları sağladığı sürece kurulan sistemler "İklimlendirme" görevini yerine getirmiş olur.
Son Yazılar
İLETİŞİM

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM