Her yatırımcının Vrv klima sistemi tercih sebebi farklıdır. Otel yatırımcısının Vrv klima sistemine karar vermesindeki en önemli sebep maksimum konfor – müşteri memnuniyeti, sistemin sağladığı tasarruf ve devamlılık iken ; inşaat firması yatırımcısının Vrv klima sistemine karar kılmasının en önemli etkeni , sistemin yapılarda az yer kaplaması ve satış/kira yapacağı  yerlerin fiyatlarına katacağı değerdir. Bu durumda , birbirinden farklı mimaride ve farklı özellikteki bu yapılarda Vrv klima sisteminden beklentilerin de farklı olduğu görülmektedir. Dolayısıyla her projede uygulama yapmadan önce uzmanlar tarafından projeye özel detaylı çalışma yapmak sistem uygulama öncesinde alınacak en doğru karardır. Projeye özel tasarım ve detaylı çalışma yaptırmak için Teal iklimlendirme sistemleri ile irtibata geçip, uzman kadrosundan fikir alabilirsiniz. 


        Projeye özel çalışma yaparken ilk olarak talebi ve amacı iyi analiz etmek gerekir. Sonuçta hiçbir yatırımcı Vrv klimada kullanmaya ihtiyacı olmayan özelliğe para harcamak istemez. Ya da asıl ihtiyacı olan bir özelliği bulundurmayan bir Vrv klima cihazını satın almak istemez. 


        Vrv klima uygulamasında marka-model seçimi son derece önemlidir. Örneğin ; Daikin Vrv klima sistemleri mevcut piyasadaki en yüksek fiyata sahip markadır. Ancak sağlamış olduğu işletme maliyetlerindeki tasarruf ile ortalama ,  3 sene içerisinde piyasadaki en düşük fiyatlı bir markanın maliyetini yakalayıp, 3 sene sonrasında ise daha yatırımcının cebindeki parayı korumaktadır. Bu olanakları sağlarken aynı zamanda yatırımcıya Daikin markasının kalitesini ve konforunu sağlamaktadır. Ancak her markada olduğu gibi Daikin Vrv klima sistemi cihazları arasında da model çeşitliliği vardır. Seçilecek olan yanlış bir model , sistem Daikin Vrv klima sistemi gibi üst segment bir markanın cihazı da olsa talebi karşılamayabilir. Bu sebeple marka seçimi kadar model seçimi de önem arz etmektedir. 


      Vrv klimalarda montaj ve işçilik uygulaması dikkat edilmesi gereken önemli hususlardan biridir. Sistemde kullanılacak marka ve  model seçimi iyi olsa da , yapılan yanlış montaj uygulaması ihtiyacı karşılayamayacağı gibi , sistemin ömrünü de azaltır. Bu sebeple ; Vrv klima montaj ekibini seçerken markanın yetkili firması olmasına ve tercih edilen firmanın uygulamada uzman montaj ekibine sahip olmasına dikkat edilmelidir.  Teal iklimlendirme  Daikin proffessionall bayisidir. Teal iklimlendirme firmasının  yapmış olduğu VRV klima satış ve montaj uygulamalarını görmek için firmanın resmi internet sitesinden referans projelerine bakabilirsiniz.