Kaset tipi VRV iç üniteler genellikle asma tavan boşluğu (30-40 cm arası) bulunan yerlerde tercih edilen bir iç ünite tipidir. Genellikle mağaza, ofis , işyeri vb. yerlerde kullanılan kaset tipinin kendi içinde de çeşitleri vardır. Bunlar; Tek yöne üflemeli, iki yöne üflemeli, dört yöne üflemeli dairesel atışlı  ve dört yöne üflemeli kompakt kaset tipi iç üniteleridir. Vrv klima sistemi şayet kış aylarında mahallerdeki ısıtma yükünü tek başına karşılayacak ise ;  90*90 Kaset tipi VRV iç ünite kullanılmalıdır. VRV sistemine muadil başka ısıtma sistemi de mevcut ise ; 60*60 kompakt kaset tip vrv iç ünite de tercih edilebilir.


         Kaset tipi iç üniteler alçıpan ve karolaj tavanların olduğu mahallerde kullanılan ve VRV iç üniteler arasında en çok tercih edilen iç ünite tipidir. Uzun ve dar mahallerde 4 metre aralıklarla monte edilmesi bypass riskini ortadan kaldırarak sağlıklı hava dolaşımını sağlar. Dışarıdan bakıldığında sadece panelleri görünen bu iç ünitelerin tasarımı gayet zarif ve 3 renk seçeneği ile ortama uyum sağlamaktadır. 


         Özel olarak geliştirilen DC fan motoru sayesinde daha düşük enerji tüketimi sağlayan 4 yöne üflemeli kaset tipi VRV iç üniteler ; opsiyonel akıllı göz sayesinde de ortamda bulunan insanların hareketlerini algılar.  Bu sayede 4 yöne üflemeli kaset tipi vrv iç ünite , şartlandırılan havayı insanları rahatsız etmeyecek şekilde üfler. Aynı zamanda mahali şartlandırırken, enerji verimliliği ve konforu yüksek seviyelere çıkarabilmektedir. Ayrıca kendi kendini temizleyebilen paneller ve iki farklı filtre seçeneği ile bizlere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.