+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

TÜRKİYE'NİN İLK MÜZE-OTELİ

TÜRKİYE´NİN İLK MÜZE-OTELİ ANTAKYA HİLTON MÜZE OTEL´E DAIKIN´DEN YENİLİKÇİ İKLİMLENDİRME

Daikin, tarih ve konforu Antakya Hilton Müze Otel’de birleştirdi.
Türkiye’nin ilk, dünyanın ikinci müze-otel konsepti olan Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Daha açılışı yapılmadan ödüller almaya başlayan Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.


İklimlendirme konusundaki geniş ürün gamı ile her ihtiyaca farklı bir çözüm sunan Daikin, Türkiye’nin önemli projelerine iklimlendirme çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Hatay’ın Antakya ilçesinde yapımına başlandıktan sonraki kazılarda ortaya çıkan arkeolojik kalıntılarla birlikte proje konsepti müze-otel olarak değiştirilen Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini Daikin’den yana yaptı. Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyan Müze-Otel, kendisi gibi öncü ve yenilikçi olan Daikin’i tercih etti. 

Dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden Dünya Mimarlık Festivalinde “Geleceğin Yapıları ve Tatil Yerleşkeleri” ödülünün sahibi olan Antakya Hilton Müze Otel, ısıtma ve soğutma ihtiyacını Daikin VRV Sistemler, Hoval Boyler ve Airfel Ambassador duvar tipi yoğuşmalı kazanları ile karşılayacak.
 

TÜRKİYE´NİN İLK MÜZE-OTELİ ANTAKYA HİLTON MÜZE OTEL´E DAIKIN´DEN YENİLİKÇİ İKLİMLENDİRME

TARİH VE KONFOR BİR ARAYA GELİYOR

ASF Otelcilik Turizm tarafından hayata geçirilen ve projesi ünlü ödüllü Mimar Emre Arolat tarafından hazırlanan Antakya Hilton Müze Otel, 17 bin 132 metrekare kapalı alanda tek blokta 5 katlı ve 200 odalı olarak inşa edildi. Tarihi eserlere zarar verilmemesi için elle yapılan ve yaklaşık 8 ay süren kazılarda 5 ayrı kültüre ait 30 bin obje bulundu. Kazılarda, Türkiye ve dünya tarihi açısından çok önemli sayılan 850 metrekarelik tek parça dünyanın en büyük mozaiği de çıkarıldı.

Yapımında sona yaklaşılan ve 2016’nın ikinci yarısında hizmete girmesi beklenen Türkiye’nin ilk müze-oteli Antakya Hilton Müze Otel’de hem ziyaretçilerin konforunun sağlanması hem de kazılarda ortaya çıkan arkeolojik eserlerin zamana ve ortam koşullarına karşı korunması amacıyla iklimlendirmeye özel bir önem verildi. Bu nedenle Antakya Hilton Müze Otel’in iklimlendirilmesinde verimli ve yüksek teknolojili özellikler barındıran yoğuşmalı kazan, hızlı boyler ve VRV sistemler olmak üzere 3 farklı Daikin ürününe yer verildi. Otel-Müzede, 7 adet 1000 lt Hoval hızlı boylerin yanı sıra yerden ısıtma yapmak ve boylerleri beslemek için 8 adet 120 kW Airfel Ambassador duvar tipi yoğuşmalı kazan ve tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV sistemi kullanıldı. Projede kullanılan Daikin ürünleri kurulum ve kullanım kolaylığı, daha az enerji ile yüksek verimliliği, ileri teknolojisi ve maliyet avantajı ile tercih edildi. Ayrıca duvar tipi yoğuşmalı kazan, tek kazanda 180 kW ısıtma kapasitesi ile Türkiye’de ilk ve tek olması ve özellikle yeşil binalarda kullanılmaya elverişliliğiyle seçkin projeler tarafından tercih ediliyor.

TÜRKİYE´NİN İLK MÜZE-OTELİ ANTAKYA HİLTON MÜZE OTEL´E DAIKIN´DEN YENİLİKÇİ İKLİMLENDİRME

 

İLETİŞİM
SOSYAL MEDYA

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM