+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

SEKTÖR PROFESYONELLERİ

SEKTÖR PROFESYONELLERİ DAIKIN İLE UZMAN GÜNLERİ'NDE BULUŞUYOR.İklimlendirme sektörünün profesyonelleri Daikin ile 'Uzman Günleri’nde bir araya geliyor.

Dünyada en büyük, Avrupa’da ve Türkiye’de bir ilk olan Daikin Solution Plaza fuha İstanbul’da iklimlendirme sektörünün buluşma noktası oldu. Bu kapsamda düzenlenen ‘Uzman Günleri’nin ilk konuk konuşmacısı olan Yük. Mühendis Sabit Cevat Tanrıöver, “Tasarımcı gözüyle VRV sistem” başlığı altında; kullanıcı deneyimlerini paylaştı.


Yenilikçi ürünleri ve uygulamalarıyla iklimlendirme sektörünün öncü şirketi olan Daikin’in, İstanbul’da açılışını yaptığı, Avrupa’nın ilk, dünyanın ise en büyük ve kapsamlı iklimlendirme deneyimleme merkezi Daikin Solution Plaza fuha İstanbul, sektör profesyonellerinin buluşma noktası oldu. Bu kapsamda ‘Uzman Günleri’ adı ile sektörel bilgilendirme seminerleri düzenleyen Daikin, iklimlendirme sektörüne yön verenleri bir araya getirmeye devam ediyor. 

İlki 12 Mart 2016 Cumartesi günü gerçekleştirilen Uzman Günleri’nin açılış konuşmasını Daikin Genel Müdür Yardımcısı Zeki Özen yaptı. Proje, tasarım ve müşavir firma profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiği seminerin konuk konuşmacısı ise Tanrıöver Mühendislik firmasının kurucusu Sabit Cevat Tanrıöver oldu. Tanrıöver, “Tasarımcı gözüyle VRV sistem” konusu ile VRV sistemlerin avantajları, kullanım alanları, projelendirme ve seçimler yapılırken dikkat edilmesi gereken konularla ilgili bilgi ve tecrübelerini katılımcılarla paylaştı.

SEKTÖR PROFESYONELLERİ DAIKIN İLE UZMAN GÜNLERİ'NDE BULUŞUYOR.Seminerin ikinci bölümünde; Daikin Satış Danışmanlık Departman Müdürü Turgay Yay, “VRV sistemlerde yeni teknolojiler ve yeni ürünler” başlığıyla Daikin’in VRV sistemler alanında yaptığı teknolojik yenilikler ve inovasyondan ödün vermeden tasarlanan yeni ürünler hakkında bilgi verdi. Değişken Soğutucu Akışkan Sıcaklığı (VRT) yani değişken evaporasyon sıcaklığı teknolojisinin; avantajları, verimliliği ve yüksek üfleme sıcaklığı ile konforun nasıl sağlandığını anlatan Yay, ürün seçimlerinde evaporasyon sıcaklığına dikkat edilmesine değindi. Yay, konuşmasının sonunda ise düşük evaporasyon sıcaklığının sistemde enerji sarfiyatını arttırdığına dikkat çekti.

Daikin VRV Sistemlerde defrost çözümlerini, hem ısı pompası hem de ısı geri kazanımlı modellerde ayrı ayrı açıkladığı seminerde, özellikle ısı pompası tek gövdeli serilerdeki yenilenebilir enerji çözümlerinde kullanılan PCM tanklı çözüm, katılımcılarca yoğun ilgi gördü.

Uzman Günleri’nde 2016 yılında sektöre sunulan yeni ürünler hakkında da bilgi verildi. Bu ürünler içinden VRV – Invisible serisi, iç ortama yerleştirilebilen ayrık sistem dış üniteli VRV ısı pompası ve yeni nesil VRV sisteme ilgi büyük oldu. Mini VRV’lerdeki yeni ürünler, özellikle 4-5 HP monofaze tek fanlı 83 cm yüksekliğindeki dış ünitelere ve mini VRV Large serisi, 8-10-12 HP kapasiteli çift fanlı yandan atışlı dış üniteler de ilgi çekti.

Seminerin son bölümünde katılımcılar fuha İstanbul turunda teknolojileri ve cihazları çalışır durumda deneyimleyerek Uzman Günleri’nin ilkini tamamladı. Uzman günleri, katılımcıların kendilerine verilen anketlerdeki taleplerine göre düzenlenmeye devam edecek.

İLETİŞİM
SOSYAL MEDYA

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM