Duvar tipi Vrv klimalar,  Vrv sistemleri arasından en çok tercih edilen iç ünite tipleri arasında yer almaktadır. Duvar tipi Vrv klimaları geniş ürün yelpazesi, drenaj kolaylığı ve şık iç ünite tipleri olması nedeniyle tercih edilmektedir. 


Duvar tipi Vrv klimaların özelliklerini sıralayacak olursak ;  bunlar arasında en önemlisi diğer iç ünite tiplerinin kullanılamadığı alanlarda dahi tercih edilebilmesidir. Duvar tipi Vrv iç üniteler uygulamalarında mahal tavanında herhangi bir işlem ( tavan uygulaması..gibi) yapılmasına gerek kalmaz. Bu sayede kat yüksekliği düşük olan mahallerde duvar tipi Vrv klima kullanılması en doğru çözüm olacaktır. Bunun yanı sıra odada verimli sıcaklık dağılımı sağlamak için üfleme kanatları (flablar) istenilen şekilde hareket ettirilebilir. Hem kapak kısmı  hem de ön panel kolay bir şekilde sökülebildiğinden duvar tipi Vrv klimaları bakım için de avantaj sağlamaktadır. Duvar tipi Vrv klimalarda uzaktan kumanda ile farklı üfleme açıları programlanabilmektedir. (Bu özellik opsiyoneldir.)  


Duvar tipi Vrv  iç ünitelerinde mimariye yakışır ;, kendine has olan şık iç ünitelerinin bulunması  , bu tip iç ünitelerin tercih edilme sebepleri arasında gösterilebilir. Projelerinizde , uygun maliyet  ve tecrübeli ekibimizden teknik destek almak için TEAL İKLİMLENDİRME sistemleri ile irtibata geçmeniz yeterli olacaktır.
 

İletişim Bilgilerimiz