+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

KONUTLARDA VRV KLİMA KULLANIMI

Ev sahiplerine maksimum konfor sunan düşük maliyetli, enerji tüketimi düşük ısı pompası sistemi Konutlara yönelik çözümlerimiz

MAĞAZALARDA VRV KLİMA KULLANIMI

Perakende satış mağazaları sürekli olarak hem mağaza ve geliştirme maliyetlerini hem işletme maliyetlerini azaltma baskısı altındadır. Bu nedenle uygun fiyatlı, enerji verimli çözümler kullanım ömrü maliyetlerini en aza indirirken en güncel yönetmeliklere uyum sağlama açısından büyük öneme sahiptir.

VRF KLİMA SİSTEMLERİ NEREDE KULLANILIR ?

İklimlendirme teknolojisinde geliştirilen birçok sisteme rağmen hiçbir uygulama harcadığı enerji bakımından Vrf klima sistemleri kadar tasarruflu olmamıştır. Sağlamış olduğu bu fayda, Vrf klima sistemlerinin kullanım alanlarını bir hayli geniş olmasına vesile olmuştur. Bu kadar yaygın olarak kullanılması ve her geçen gün bir öncekinden daha da yaygın hale gelmesinin bir sebebi de markaların ürün gamlarında yer alan cihaz çeşitliliğinin fazla olmasıdır. Örneğin; 4 odalı küçük bir ofiste Vrf sistemleri uygulanabiliyorken (Mını Vrf sistemi) , aynı sistem 250 odalı büyük bir otelin bütün iklimlendirme sisteminde de tek başına çözüm yaratabilir.

VRV/VRF NEDİR?

Her mahallin gün içerisinde en sıcak ya da en soğuk olduğu pik zamanları vardır. Isı kayıpları/kazançları gün içerisinde değer olarak değişiklik göstermektedir. Eğer iklimlendirme sistemi bu kayıp ya da kazançları yenebilecek kadar performans gösterebilir ise konfor hissiyatını sağlamış olur. Kullanılan birçok sistem gün içerisinde değişen ısı kayıp/kazanç değerlerini yenebilmek için pik yüke göre ve gün içerisinde değişmeyen evaporasyon/kondenzasyon yapmaktadırlar. VRV klima sistemleri ise, mahallin anlık ihtiyacı olduğu kadar ısıtma/soğutma yaparak konfor şartını sağlarken minimum enerji sarfiyatını gerçekleştirmiş olur. Sistem, iç ünite ve mahallere ; "değişken debili soğutucu akışkan" çalışma prensibi ile anlık ihtiyaç duyulan enerjiye göre, anlık soğutucu akışkan debisi göndermektedir.
Son Yazılar
İLETİŞİM

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM