+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

Kaset Tipi Vrv İç Üniteler

Kaset tipi VRV iç üniteler genellikle asma tavan boşluğu (30-40 cm arası) bulunan yerlerde tercih edilen bir iç ünite tipidir. Genellikle mağaza, ofis , işyeri vb. yerlerde kullanılan kaset tipinin kendi içinde de çeşitleri vardır. Bunlar; Tek yöne üflemeli, iki yöne üflemeli, dört yöne üflemeli dairesel atışlı ve dört yöne üflemeli kompakt kaset tipi iç üniteleridir.

VRV Klimanın Tasarrufları Nelerdir ?

Projelerinde Vrf klima kullanmayı düşünen yatırımcıların en çok merak ettiği soru VRF klima sisteminin sağlamış olduğu tasarruftur. Günümüzde , iklimlendirmede en çok kullanılan sistemlerden biri olan VRF klimaların ne kadar tasarruf sağladığı da sıkça sorulmaktadır. Peki VRF klima sistemlerinin sağlamış olduğu tasarruf nelerdir? Makalemizde bu konuyu inceleyeceğiz.

Dünyada VRV Klima Kullanımı

Vrv klima kullanımı ülkemizde olduğu gibi dünyada da yaygın kullanıma sahiptir. Özellikle Kyoto protoklünden sonra ülkelerin gelişmişlikleri ; yaptıkları üretim başına ,tükettikleri enerjinin minimizasyonu ile değerlendirilmektedir. Bu durum gelişmiş ülkelerin yaptığı enerji tüketimlerini bir kez daha göz önüne almalarını sağlamıştır.

VRV Dış Ünite Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir

Vrv klima sistemleri bir dış ünite ile birden fazla iç ünitenin kontrol edilebildiği sistemlerdir. Vrv merkezi sistem klimaları okullardan otellere, hastanelerden iş merkezlerine iklimlendirilecek her yerde kullanılabilir. Kullanılacak iç ünitelerin seçimi yapılırken ortamın konfor şartını sağlayacak kapasitede klimalar seçilmeli. Vrv dış ünite seçimleri yapılırken ; mahalde vrv sistemi kışın ısıtma yükünü, yazın ise soğutma yükünü tek başına karşılayacak ise bunun göz ardı edilmemesi gerekmektedir.
Son Yazılar
İLETİŞİM

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM