+90.212 550 35 70     Info@tealiklimlendirme.com

VRV Klima Kullanımında Nelere Dikkat Edilmeli ?

Tüm elektronik cihazlarda olduğu gibi VRV sistem klima kullanımında dikkat edilecek hususlar vardır. Sizler için vermiş olduğumuz bu önerilere dikkat etmeniz hem sağlığınız hem de klimalarınızın performansının iyi olması adına önem teşkil etmektedir. Klima kullanımında dikkat edilecek bazı husus aşağıdadır.

Niçin VRF Klima Sistemi Kullanılmalıdır ?

Sanayinin gelişmesi, hızlı ve lüks tüketimin artması sebebiyle enerji tüketimi , günümüzde dünyanın en önemli problemleri arasına girmiştir. Sanayi devri döneminde enerji tüketimi yüksek olan ülkeler gelişmişlik düzeyinde ileride olduğu sayılıyordu. Günümüzde ise elektrik tüketiminin nüfus oranına göre fazla olan ülkeler orta gelişmişlik seviyesinde kabul ediliyor.

Kimler VRV Merkezi Klima Sistemi Kullanmalıdır ?

Günümüz iklimlendirme teknolojisinin gelmiş olduğu en son nokta olan Vrv / Vrf merkezi klima sistemleri; konut, mağaza, ofis, idari binalar, otel ,hastane ve fabrikalarda sıkça tercih edilmektedir. Peki, VRV klimaların kullanıcıya sunmuş olduğu avantajlar nelerdir? Hangi kullanıcıların VRV klima sistemlerini tercih etmesi gerekmektedir?

VRF / VRV KLİMA İLE MONO SPLIT KLİMA SİSTEMİNİN ELEKTRİK TÜKETİMLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI

VRF klima sistemlerinin en önemli avantajlarından birisi enerji sarfiyatındaki sağladığı tasarruftur. Birden fazla mahalin (1 adet büyük bir mahal de olabilir.
Son Yazılar
İLETİŞİM

BİZİ ARAYINIZ

Çalışma Saatlerimiz içerisinde bize ulaşabilir, ürün ve hizmetlerimiz ile alakalı bilgi alabilrisiniz.

TELEFON NUMARAMIZ

Tel:+90.212 550 35 70
Gsm:+90.542 801 49 39

E-POSTA GÖNDERİNİZ

Mail adresimiz üzerinden bizimle iletişime geçebilir ve her türlü merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

E-POSTA ADRESİMİZ

Info@tealiklimlendirme.com

BİZİ ZİYARET EDİNİZ

Ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi almak sorularınızı sormak ve teknik destek almak için her zaman bizi ziyaret edebilirsiniz.

FİRMA ADRESİMİZ

Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:111 Ahmet Ziya Apt. K:3 D:5 - Beylikdüzü / İstanbul

TEKLİF ALIN
SİZİ ARAYALIM